Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Ma nem nyerhetett a Haladás

Szégyenteljes játékvezetői teljesítmény mellett esély sem volt arra, hogy a jobbik csapat nyerje a meccset. Hét emberrel fejeztük be a találkozót, a Lombard rúghatott két jogtalan tizenegyest is.
-----

Ezúttal is megtelt a vendégszektor a pápai stadionban, a Haladás szurkolók közel ötszázan kísérték el kedvenceiket a nagy derbire. Ekkor még senki nem gondolta, hogy szomorúan mennek haza.

Nem adott okot pesszimizmusra a mérkőzés eleje sem, a Haladás jól kezdett, mi uraltuk a játékot, a pápaiak egyáltalán nem jelentettek veszélyt a kapunkra. A fölénynek meglett az eredménye, gólt szereztünk. Jogosan. Tóth Péter egy szöglet után volt eredményes.
Ezt követően továbbra is mi fociztunk jobban, a Pápának nem volt esélye az egyenlítésre.

Persze azt senki nem gondolta, hogy egy ajándék tizenegyessel egalizálni tudnak a hazaiak. Történt ugyanis, hogy Maric a Hali védők szorításában elesett a tizenhatoson belül, a játékvezető továbbot intett, majd Kepe asszisztens jelzésére – óriási fáziskéséssel – a büntetőpontra mutatott. Bárányos értékesítette a lehetőséget.

Ezután a Haladásnak még voltak lehetőségei, idő kérdése volt, hogy mikor találunk be ismét. Jobban játszottunk.

A második félidőre aztán minden megváltozott, előbb kaptunk egy elkerülhető gólt, majd Nagy Gábort „sárga lapos megmozdulásáért” kiállította a chílei Alvaro Garcia. Molnár Balázs elvesztette a fejét, kivette a spori kezéből a lapot, majd a földre dobta. Őt joggal küldte idő előtt zuhanyozni a sípmester, akinek teljesen kicsúszott kezei közül a mérkőzés irányítása. A nyolc emberrel is hősiesen küzdő Haliból nem sokkal később kiállította a csereként beálló Lattenstein Norbertet is. Hét mezőnyjátékosnak pedig már nem volt esélye felvenni a harcot az ekkor már nagy fölényben Lombarddal szemben. Három gólt rúgtak még a sárga-feketék, amiből egy szintén egy jogtalanul megadott büntetőből született. A Szombathelyi Haladás tisztességgel küzdött, de az „elemekkel” szemben ezen az estén nem volt esélyünk.

Lombard - Haladás
Sajnálták...
Tóth Ákos

A mérkőzést követő botrányos eseményekről külön cikkben számoltunk be Szűcs Lajos megrugdosta a Haladás Szurkolói Körének elnökét 2010. August 20. 21:40

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Kapcsolódó cikkeink

Szűcs Lajos megrugdosta a Haladás Szurkolói Körének elnökét

A Lombard – Haladás mérkőzés után a klubházban tört ki a csetepaté. A Hali szurkolója, Keringer Zsolt a vendég belépőkkel ment elszámolni. Frissítve.
Tovább erre az oldalra