Legyen? Ne legyen? Milyen legyen az új Haladás-stadion?

Közgyűlési téma lesz holnap, de mi szeretnénk megismerni olvasóink véleményét.
-----

Orbán Viktor miniszterelnök egy interjúban bejelentette, hogy elkészültek a Rohonci úti stadion felújításának tervei, és még az idén elkezdik a Hali új otthonának építését.

Akkor valóságos hajtóvadászatot indítottunk a tervekért, nem jártunk sikerrel. Majd "rábukkantunk" három rajzra, de végül kiderült, hogy azok kissé elrugaszkodott tervek voltak.

Nem csak mi, hanem az MSZP és az LMP politikusai is kíváncsiak a tervekre, ezért holnapra rendkívüli közgyűlés összehívását kezdeményezték, azt kérve, hogy a városvezetés mutassa be a terveket.

Mint ismert az előző városvezetésnek volt terve arra, hogy miként lehetne körülbelül kétmilliárdból új otthont varázsolni a csapatnak. A gyepszőnyeget a fedett tribünhöz közelebb vitték volna, nagyobb lett volna a küzdőtér, és a másik három lelátót is közvetlenül a pálya mellé építették volna, és a hosszanti lelátó befedését is tervezték.

Mi most arra vagyunk kíváncsiak, hogy önök mit gondolnak a Haladás stadionjának felújításáról?

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Kapcsolódó cikkeink

Nincsenek tervek, de örülni akarnak a Haladás-stadionnak

Összehívta a polgármester a szombathelyi közgyűlés rendkívüli ülését, de a Fidesz nem akar tárgyalni. Megjósoljuk: nem is fognak.

Idén elkezdik felújítani a Haladás-stadiont!?

Ezt Orbán Viktor miniszterelnök mondta egy interjúban, amelyben a magyar labdarúgás felemelkedéséről beszélt. Úgyhogy azért várjuk ki a végét.

Hol vannak Orbán Hali-stadion tervei?

Jól eldugták, az biztos. A Haladásnál nincsenek, az alpolgármester tájékozódási időt kért. Pedig a miniszterelnök azt ígérte, már idén nekilátnak.

Megszereztük a stadionterveket, amiről Orbán beszélt

A miniszterelnök bejelentette, de senki nem találta a Haladás-stadion látványterveit. Nekünk megvan, és már azt is tudjuk, hogy egy Fradi-meccsel avatjuk.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!