A félidőben 2:1-re vezet a ZTE Szombathelyen

Telt ház, eddig atrocitások nélkül.

Szerdán délután negyed hatkor a televízió nyilvánossága – és minden bizonnyal a helyszínen több ezer szurkoló – előtt rendezik a MOL Magyar Kupa legjobb tizenhat csapata közé jutásért vívott Haladás-ZTE összecsapást - írtuk Ilyen is rég volt: Hali meccs miatt lezárt szombathelyi utcák 2023. October 31. 19:03 tegnap.

Haladás-ZTE
Mészáros D. Zsolt

A hangulat tehát felfokozott, amit a rendőrség is érez, nem véletlenül nyilvánították kiemelt biztonságú sporteseménynek, és zárnak le miatta utcákat, amiről itt írtunk Focimeccs miatt lezárások lesznek szerdán Szombathelyen 2023. October 30. 15:04 . Ez rendészeti kérdés, de mégis csak sporteseményről lenne szó, mégpedig nagy hagyományokkal bíróról.

Haladás-ZTE
Nyugat.hu

A hírek szerint többezres lesz a nézőszám (hétfői információk szerint 5-7 ezer néző várható), ebből a vendégszektorba közel nyolcszáz jegyet adtak el, ugyanis ebben maximalizálták a ZTE-drukkerek számát.

Haladás-ZTE
Nyugat.hu

Nos, teltház van, a félidőben 2:1-re vezet a ZTE. A végig egy kis hangulatképet adunk.

Haladás-ZTE
Nyugat.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!