A következő idényben az NB III-ban indulhat a Haladás

A klub honlapjának tájékoztatása szerint a Magyar Labdarúgó Szövetség elfogadta a szombathelyi klub NB III-as licenc iránti kérelmét, de van egy kikötése.

Mint írtuk Nincs licenc, nem indulhat az NBII-ben jövőre a Haladás May 24. 13:47 , a múlt héten a Haladás hivatalos honlapján jelentette be, hogy a klub nem indulhat a következő idényben a másodosztályban.

Kedd délután a szombathelyi egyesület honlapján közölte, hogy a 2024/25-ös bajnoki idényre NB III-as licenc iránti kérelmet nyújtott be, amit a Magyar Labdarúgó Szövetség Versenybizottsága elfogadott – azzal a feltétellel, hogy a klub legkésőbb 2024. június 5-én 12 óráig igazolja NAV és Önkormányzati-helyi adóigazolások megküldésével, hogy nincs köztartozása.

Ellenkező esetben az MLSZ Versenybizottsága a Szombathelyi Haladás nevezési kérelmét el fogja utasítani.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!