Aláírták a Hali stadion építésének szerződését

Sok-sok bizonytalanság után ma kiderült: három év múlva, négy év csúszással lehet új otthona a szombathelyi csapatnak.

Zöld utat kapott a stadionépítés Szombathelyen! Örömmel jelenthetem be, hogy ma délelőtt Budapesten aláírtam az új Rohonci úti sportkomplexum támogatási szerződését Simicskó István államtitkár úrral. Ez tehát egyértelműen azt jelenti, hogy Szombathely gazdagodni fog egy 9,6 milliárd forint értékű UEFA IV. stadionnal és egy modern, multifunkcionális sportcsarnokkal - írta Facebook oldalán Szombathely polgármestere, Puskás Tivadar.

Aláírják a szerződést
Facebook

Mint ismert, Hende Csaba a parlamenti választások kampányában beszélt először a közel 10 milliárdos beruházásról, akkor az ígérte, 2014-ben már állni fog a stadion.

A Nyugat.hu többször próbált utána járni a késlekedésnek, ám a mostani kampányfinisig semmilyen érdemi információt nem kaptunk.

Úgy tudjuk egyébként, hogy a 10 milliárdos beruházást felügyelő cég állami tulajdonba kerül, és az önkormányzati céget vezető Illés Károly helyét más veszi át.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Kapcsolódó cikkeink

A Haladás-stadionon vitatkoznak a fideszesek?

Azt ígérték, 2014-re kész lesz, de még a szerződést sem írták alá. Mást akarna az állam és a város.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!