Andorka egy szál gatyóban, Tóth Peti piros törölközőben pezsgőzött

Bajnokcsapat! – zúgott a lelátó, miközben a szurkolók nagyon rendes módra betartották a többször megismételt kérést, hogy senki ne rohanjon be a pályára, mert az büntetéssel járhat. A nyugat.hu azonban megtehette, amit ők nem, elkísérhette a játékosokat az öltözőbe.

Így Olvasóink is láthatják a szurkolói örömködés mellett azt is, amint Andorka pezsgőbe borít mindent – fotósunkat is beleértve –, vagy amint Illés Béláék gratulálnak a csapatnak. Fotók kizárólag a Nyugaton!

Andorka pezsgővel támad, és halálbiztosan beletalál fotósunk gépébe!
tm
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Kapcsolódó cikkeink

Bajnokcsapat! Bajnokcsapat!

A Haladás elérte célját: nemcsak magabiztosan, hanem közönségszórakoztató játékkal rukkoltak ki Balassáék szombat este, és a három pont mellett a bajnoki címet is besöpörték!

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!