Már a jövő héten eldől, indulhat-e az NB III-ban a Haladás

Három megoldási lehetőség van arra, hogyan tovább - már ha a csapat megkapja az NB III-as induláshoz szükséges licencet.

Már a jövő héten eldőlhet, indulhat-e az NB III-ban a Szombathelyi Haladás - többek között erről ír legújabb Facebook-posztjában Czeglédy Csaba városi képviselő.

Közlése szerint péntek délután egyeztetett Nemény András polgármesterrel, aki hétfőn délután két órára megbeszélést hívott össze. Ebbe csatlakozik majd 14:30-tól Keringer Zsolt, a szurkolói csoportok képviseletében és Halmai Gábor, az Illés Akadémia részéről.

Azt is írja, informálisan beszélt az MLSZ egyik illetékesével, hogy mi a helyzet a klub NB III-as licenckérelmével.

Erről jövő héten fognak dönteni, be van adva minden hiánytalanul.

Czeglédy hozzátette, a beszélgetésen a labdarúgó szövetség illetékese azt mondta, látják, hogy a klub anyagilag gyakorlatilag ellehetetlenült.

Három lehetőség is van arra, hogyan tovább

A képviselő ezután arról ír, pénteken Szántó Erzsébet is fogadta a klubban. Másfél órán keresztül egyeztettek, és mint kiderült, három lehetőség is van arra, ha a Haladás megkapja a licencet.

"Ebből egy jövőbe mutató, a másik kényszermegoldás, a harmadik pedig nagyfokú bizalmat igényelne. No, a pénz után pont a bizalomból van a legkevesebb.

Hozzám az a verzió áll legközelebb, hogy a HVSE-t bevonva kezdenénk mindent újjáépíteni" - írja Czeglédy.

Mint arról mi is beszámoltunk, a klub a fellebbezés után sem kapta meg Nincs licenc, nem indulhat az NBII-ben jövőre a Haladás May 24. 13:47 az NB II-es induláshoz szükséges engedélyt. A szurkolói kör tagjai péntek délután Homlok Zsoltnak is üzentek. Homlok Zsoltnak üzentek a Hali-szurkolók May 24. 16:14

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!