Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Pénzbüntetést kapott az egyébként is szűkölködő Haladás

Nem fizettél? Akkor először nekünk fizess!
-----

Keddig azt gondoltuk, és azt gondolta minden Haladás-szurkoló és Haladás-érzelmű ember, hogy van elég baja az idén 100 éves klubnak... Ám mivel a Supka Attila/Híres Gábor edzőpáros felé nem fizetett meg mindent a zöld-fehér csapat, ezért ők feljelentették az egyesületet az MLSZ-nél.

A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága (FEB) nem is totojázott sokáig: megbüntette az NB II kieső helyén álló Haladást, és kilátásba helyezte, hogy tíz hónapra kizárja az igazolási és átigazolási jogból.

A www.mlsz.hu-n megjelent határozatból kiderül: a Szombathelyi Haladás nem teljesítette a korábbi vezetőedzővel, Supka Attilával, valamint segítőjével, Híres Gáborral szembeni kötelezettségét, ezért 250.000, ill. 150.000 forint pénzbüntetést szabott ki, továbbá kilátásba helyezte: „amennyiben a határozat jogerőre emelkedéséig a sportszervezet részéről a sportszakemberrel szemben szerződésben vállalt kötelezettség teljesítése nem történik meg, a határozat jogerőre emelkedésének napjától kezdve a sportszervezetet az igazolási és átigazolási jogból 10 hónapra kizárja”.

Tehát a pénzszűkében lévő klub pénzbüntetést kapott, és ha nem fizet határidőre, akkor nem igazolhat...

A nyáron Horváth Ferenc is megtette ezt a nehéz helyzetben lévő egyesülettel, most Supka Attila is. A szerződés szerint minden bizonnyal járt és járnak ezek az összegek, de talán jó lenne egy olyan szerződésmintát rendszeresíteni, amiben siker esetén járhatna egy komolyabb összeg... Mert az elvégzett munkájukra elégtelennél jobb jegyet adni nem lehet, ugyanis kiesett, illetve kiesőhelyen áll a Haladás.

❤️ Nélküled nem tudjuk megírni! Ajánld fel adód 1%-át a Nyugat.hu-nak
Adószámunk: 18889332-2-18 Nyugat Média és Világháló Egyesület
Segítség és letölthető nyilatkozat ide kattintva érhető el.
Köszönjük nektek! ❤️

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!