Guzmics a perzselésre ért oda. Disznót vágott a Haladás

Évek óta disznóvágással hangol a kemény téli alapozásra a Szombathelyi Haladás labdarúgócsapata. Idén is jó hangulat volt, ami rá is fért a társaságra, hiszen a játékosok az elmúlt négy napban jobban megismerhették a Parkerdőt, mint a saját tenyerüket.

A Szombathelyi Haladás labdarúgói ma délelőtt Söptén vágtak disznót. A csapatból mindenki ott volt, a szakmai stábot Csertői Aurél edző és Németh Zoltán másodedző, a vezetőséget pedig Séllei Árpád és Gyimesi Csaba képviselte. A régi Haladás játékosokat Halmosi Zoltán képviselte. A 160 kg-os disznót Séllei Árpád vette, a többi költséget a csapatkasszából, büntetéspénzből fizették a játékosok.

Haladás disznóölés
Csontos és Sipos, a két szakács. Tekintse meg galériánkat!
Lovagi Milán

- Évről évre jó hangulat van ezeken a disznóvágásokon – mondta érdeklődésünkre Guzmics Richárd. Egy kicsit sajnálom, hogy azok közé tartozom akik elkéstek az elejéről. Akkor érkeztem, amikor a perzselésnél tartottak. Ígérem, az ellenfél csatárairól nem fogok lemaradni tavasszal. Köszönjük mindenkinek, aki megszervezte ezt a mai programot.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Kapcsolódó cikkeink

Ez meglőtte! Ez hazavitte! Ez mind megette!

Mulatott a Haladás labdarúgócsapata! Nyugatkát, a 130 kilós disznót mind megették. Béke cocaira...

Javuló formában a Haladás! Jövőre akár már öten is dolgozhatnak!

Hétvégén disznóvágással lazítottak a focisták Söptén. A családias művelettel emlékeztek meg a felkészülés közepéről.

Haladás - Dezső Disznó: 7:0

A már hagyományosnak mondható disznóölésen Balassáék rutinja ismét felülkerekedett a jószágon.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!