Vasárnap az Ajka ellen tényleg pályára lép a szombathelyi Haladás

Ezek szerint mégsem hétfőn játszotta utolsó meccsét a csapat az NB II-ben.

A Merkantil Bank Liga labdarúgó NB II. utolsó előtti, 33. fordulójában vasárnap 17 órakor a Szombathelyi Haladás az FC Ajkát fogadja - írja a Haladas.hu.

A hír annak türkében meglepő, hogy múlt hét végén Úgy néz ki, hétfőn a Vasas ellen utolsó meccsét játssza a Haladás May 12. 13:27 még arról szóltak a hírek, hogy a csapat nem játssza le utolsó két meccsét az NB II-ben, mert nem tudják fizetni a rendezői költségeket. A szerdai tulajdonosi egyeztetésen a szombathelyi önkormányzat ígéretet kapott Úgy néz ki, mégis lejátssza a Haladás a hátralévő két meccsét May 15. 19:12 arra, hogy az utolsó két meccsét Haladás csapata le fogja játszani. Most pedig kiderült, az ígéret be is teljesül.

A szombathelyi Haladás nehéz helyzete márciusban kapott Megint bajban a Haladás, nem tudják kifizetni a februári béreket March 13. 19:23 nyilvánosságot, április közepére kiderült, hogy nagyobb baj van Szombathelyi Haladás: nagyobb baj lehet, mint eddig látszott April 19. 09:55 , mint amiről az első hírek szóltak. Aztán lemondott Lemondott a Haladás vezetőedzője May 07. 10:54 a Haladás vezetőedzője, majd megtalálták a bajnokság hátralévő három meccsére az utódját Az utolsó három meccsen Bosnjak Predrag vezeti a Haladást May 07. 15:42 , pár napja kiderült Újabb végrehajtást jegyeztek be a Szombathelyi Haladás Kft-re May 07. 17:57 , hogy újabb végrehajtást jegyeztek be a klub ellen.

Múlt pénteken Szántó Erzsébet a Szombathelyi Haladás Labdarúgó és Sportszolgáltató Kft. ügyvezetője benyújtotta Lemondott tisztségéről Szántó Erzsébet, a Haladás ügyvezetője May 10. 17:53 lemondását. Szántó távozásának valószínűleg köze van ahhoz, hogy a Haladás mindeddig nem kapott licencet Nem kapott licencet a Szombathelyi Haladás a következő NB II-es szezonra (frissítve) May 10. 14:52 a következő NB II-es szezonra.

Azt, hogy miként jutott a klub ebbe a helyzetbe, ebben a cikkünkben Szombathelyi Haladás: nagyobb baj lehet, mint eddig látszott April 19. 09:55 foglaltuk össze.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!